Επιτροπή Μελών

Οι συντονιστές της Επιτροπής Μελών:
Χριστίνα Θεοχάρη

xrtheochariΗ Χριστίνα Θεοχάρη είναι πεμπτοετής φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Έχει ενταχθεί στο σύλλογο από το Μάρτιο του 2015 και συμμετέχει στο επιστημονικό του έργο. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Μελών για την περίοδο 2016-2017. Στόχος της είναι να ειδικευτεί στον τομέα της Καρδιολογίας ιδανικά σε κάποιο ελληνικό νοσοκομείο ή εναλλακτικά σε κάποιο της Ευρώπης.

Κωνσταντίνος Κυριακούλης

kyriakoulisΟ Κωνσταντίνος Κυριακούλης είναι ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εγγράφηκε το 2009. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών (ΣΝΙ) από το 2014. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Ιατρικά Φοιτητικά Συνέδρια με 10 παρουσιάσεις και πόστερ.

Γεώργιος Γεωργούντζος

ggeorgountzosΟ Γεώργιος Γεωργούντζος είναι 5ετής φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τον Μάϊο του 2015 είναι μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα διαχείρησης πολυτραυματία και στο πρωτόκολλο BLS. Από το 2014 είναι ενεργός εθελοντής στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και έχει προσφέρει εθελοντικό έργο στο πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια συνέδρια με ομιλίες και e-poster.

Επικοινωνία

Μαινάλου 5, Μαρούσι,
15123, Αθήνα
τηλ. 694-4589576
email: info@sni.gr

No part of this website may be copied, transferred, or re-created without the express consent of S.J.D..
S.J.D. reserves the right to take legal actions against anyone who does not respect its intellectual property rights.