Επιτροπή Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Υπεύθυνοι Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης:
Νικολετα Καραμπέτσου

karampetsouΗ Νικολετα Α. Καραμπέτσου είναι εκτοετής φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΕΚΠΑ). Εισήχθη στο Σύλλογο Νέων Ιατρών τον Ιανουάριο του 2015. Είναι πρόεδρος της ομάδας των Μεσων Κοινωνικής Δικτύωσης για το έτος 2017. Ενστερνίζεται πλήρως τα ιδανικά του συλλόγου και επιθυμεί να προωθήσει την επιστημονική έρευνα μέσω αυτού.

Θεόδωρος Α. Φιλίππου

THODOROS FILIPPOUΟ Θεόδωρος Α. Φιλίππου είναι τεταρτοετής φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εντάχθηκε στο Σύλλογο Νέων Ιατρών από τον Νοέμβριο του 2015. Είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του ΣΝΙ για το έτος 2017. Ασπάζεται πλήρως τα ιδεώδη και τις αξίες που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο θεμελίωσης του Συλλόγου

Jonida Mene

jmeneΗ JonidaMene είναι φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών από το 2013. Είναι γραμματέας της Επιτροπής Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του ΣΝΙ για το έτος 2017. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και λίγα γερμανικά.

Επικοινωνία

Μαινάλου 5, Μαρούσι,
15123, Αθήνα
τηλ. 694-4589576
email: info@sni.gr

No part of this website may be copied, transferred, or re-created without the express consent of S.J.D..
S.J.D. reserves the right to take legal actions against anyone who does not respect its intellectual property rights.