Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθούν τα μέλη του Δ.Σ. με ένα σύντομο βιογραφικό:
Κώστας Μυλωνάς

MylonasΟ Κώστας Μυλωνάς εργάζεται ως μεταδιδακτορικός ερευνητής Χειρουργικής Παίδων στο Massachusetts General Hospital της Ιατρικής Σχολής του Harvard. Aποφοίτησε πρώτος βαθμολογικά στο έτος του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής το 2016. Στα πλαίσια της κλινικής του εκπαίδευσης, ολοκλήρωσε subinternships με ‘’Επαίνους’’ στα εξής νοσοκομεία των ΗΠΑ: BostonChildrensHospital, theNIHClinicalCenter, MayoClinicκαθώς και στο MemorialSloanKetteringCancerCenter. Το επιστημονικό του έργο αποτελείται από δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, συγγραφή κεφαλαίων σε ιατρικά εγχειρίδια, καθώς και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν την Καρδιολογία Παίδων, την Παιδο-ογκολογία, καθώς και την Επείγουσα Παιδιατρική. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Νέων Ιατρών και Συντονιστής στην Ομάδα Εργασίας της Παιδιατρικής.

Μυρσίνη Ιωακείμ Ιωαννίδου

ioakeimΗ Μυρσίνη Ιωακείμ-Ιωαννίδου είναι πεμπτοετής φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έχει ενταχθεί στο Σύλλογο από το 2013 και συμμετέχει στο επιστημονικό του έργο. Επιθυμία της είναι να συμβάλλει μέσα από τις γραμμές του Συλλόγου στην ενίσχυση της διαφορετικής οπτικής του τόσο στο χώρο των ιατρικών σπουδών όσο και στη μετέπειτα άσκηση της ιατρικής. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Ιατρών για το 2017.

Γιάννης Κατσαρός

katsarosΟ Γιάννης Κατσαρός είναι ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Αποφοίτησε από την Ιατρική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης τον Ιούλιο του 2017. Διακρίθηκε στη Μεσογειάδα Μαθηματικών του 2009 (χάλκινο μετάλλιο), καθώς και σε άλλους διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων της European Medical Students' Association. Για το 2017 είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νέων Ιατρών.

Ασπασία Τζανή

tzaniΗ Ασπασία Τζανή είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφια Διδάκτωρ της ομώνυμης σχολής.Από το 2011 διατελεί επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Πειραματικής και Χειρουργικής Ερεύνης «Ν.Σ Χρηστέας» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, διεξάγοντας πειραματική και κλινική έρευνα σε πρωτόκολλα σχετικά με την μελέτη της Καρδιαγγειακής νόσου. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η αθηρωματική νόσος, η παιδοκαρδιολογία και η μοριακή βάση των παθήσεων της καρδιάς. Είναι μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών από το 2012, υποσυντονίστρια της ομάδας Παιδοκαρδιολογίας του Παιδιατρικού Τομέα και νυν ταμίας για το έτος 2017.

Αντώνης Κουσούλης

KousoulisΟ Αντώνης Κουσούλης είναι Διευθυντής Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης στον οργανισμό Δημόσιας Ψυχικής Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι επίσης επισκέπτης λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει ολοκληρώσει ιατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και προχώρησε σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη δημόσια υγεία στα Imperial College London και London School of Hygiene & Tropical Medicine της Αγγλίας. Προηγουμένως, για 3 χρόνια, ήταν Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης στο ερευνητικό παράρτημα CPRD του Υπουργείου Υγείας του ΗΒ. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με διάφορες εταιρείες και πανεπιστήμια διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίου Κρήτης, University College London, Liverpool University και Harvard School of Public Health. Είναι μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών από το 2009, πλέον ως Development Director, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από το 2011.

Σπύρος Καραγεώργος

IMG 0717Ο Σπύρος Καραγεώργος αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης τον Ιούλιο του 2016. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, συμμετείχε σε κλινική ανταλλαγή στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας. Επίσης διετέλεσε μέλος της μονάδας ελέγχου λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στις λοιμώξεις σε παιδιατρικούς ασθενείς και στην αντοχή στα αντιβιοτικά. Το 2016, διετέλεσε συντονιστής της ομάδας Λοιμώξεων του Συλλόγου Νέων Ιατρών ενώ το 2017 αποτελεί ερευνητικό μέλος του τομέα λοιμώξεων και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Ιατρών.

Αντωνία Μαλλή

malliΗ Αντωνία Μαλλή είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2017. Συμμετέχει σε ερευνητικές εργασίες στην Α’ Χειρουργική κλινική, Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και σε άλλα ερευνητικά πρωτόκολλα στο Σύλλογο Νέων Ιατρών. Η ερευνητική της δουλειά περιλαμβάνει μέχρι στιγμής μία δημοσίευση σε peer-reviewed επιστημονικό περιοδικό. Αποτελεί ενεργό μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Συλλόγου Νέων Ιατρών από το 2015 και είναι η εμπνεύστρια της ημερίδας για την υποχρεωτική άσκηση στο Αγροτικό Ιατρείο που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2016.Για την περίοδο 2016-17,εκλέχθηκε πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Συλλόγου Νέων Ιατρών, ενώ επίσης αποτελεί τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΝΙ. Βασικά πεδία ενδιαφέροντος αποτελούν οι Νευροεπιστήμες και Νευροχειρουργική, με άμεσο στόχο την ενασχόληση, τόσο με πρωτογενείς, όσο και με δευτερογενείς μελέτες του τομέα.

Επικοινωνία

Μαινάλου 5, Μαρούσι,
15123, Αθήνα
τηλ. 694-4589576
email: info@sni.gr

No part of this website may be copied, transferred, or re-created without the express consent of S.J.D..
S.J.D. reserves the right to take legal actions against anyone who does not respect its intellectual property rights.