Στατιστική υποστήριξη

Τα κάτωθι μέλη απαρτίζουν την ομάδα στατιστικής υποστήριξης του Συλλόγου:
Θεόδωρος Ν. Σεργεντάνης

Εισήχθη πρώτος με Πανελλήνιες εξετάσεις και έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με βαθμό 9,87/10. Είναι διδάκτωρ Επιδημιολογίας (βαθμός: Άριστα) του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, όπου και εργάζεται τώρα ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος. Διδάσκει Επιδημιολογία και Μεθοδολογία της Έρευνας σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Τα ερευνητικά του αντικείμενα είναι η επιδημιολογία του καρκίνου, μετα-ανάλυση, μεθοδολογία της έρευνας, σχεδιασμός μελετών και στατιστική ανάλυση δεδομένων. Είναι συγγραφέας πάνω από 270 άρθρων στο PubMed με μέση τιμή impact factor ανώτερη του 3,0. Ο αριθμός των βιβλιογραφικών αναφορών για το έργο του έχει υπερβεί τις 4.000. Όπως καταγράφεται στα αντίστοιχά του άρθρα, έχει συνεργαστεί με πανεπιστήμια και φορείς όπως το Karolinska Institutet, Uppsala Universitetet, Moorfields Biomedical Research Centre, Université de Lausanne, Medizinische Universität Wien, Cochrane UK Centre, University of Alabama, Childhood Leukemia International Consortium (CLIC) κλπ. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα και έχει τιμηθεί με διεθνή και εθνικά βραβεία για το έργο του. Είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου Νέων Ιατρών από την ίδρυσή της.

Βασίλης Μπόικου

Boikou CV photoΟ Βασίλης Μπόικου είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Έλαβε το πρώτο του πτυχίο από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ίδιου πανεπιστημίου και συνέχισε τις σπουδές του λαμβάνοντας τον μεταπτυχιακό του τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Η διδακτορική του διατριβή αφορά στη διερεύνηση των σύγχρονων στρατηγικών τιμολόγησης των Β2Β επιχειρήσεων στον ελληνικό χώρο.

Ως ερευνήτής του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του ΟΠΑ (A.LA.R.M.), έχει αναλάβει το συντονισμό και διαχείριση πλήθους ερευνητικών και συμβουλευτικών έργων για λογαριασμό ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Επικοινωνία

Μαινάλου 5, Μαρούσι,
15123, Αθήνα
τηλ. 694-4589576
email: info@sni.gr

No part of this website may be copied, transferred, or re-created without the express consent of S.J.D..
S.J.D. reserves the right to take legal actions against anyone who does not respect its intellectual property rights.