Η Αποστολή Μας

Δράσεις Συλλόγου Νέων Ιατρών

Ο Σύλλογος Nέων Ιατρών ιδρύθηκε από φοιτητές ιατρικής και νέους ιατρούς από όλη την Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2009. Απευθύνεται σε αποφοίτους ιατρικών σχολών, ειδικευόμενους και ειδικευμένους ιατρούς, φοιτητές ιατρικής. επαγγελματίες υγείας αλλά και το ευρύ κοινό που οραματίζονται τη διαδρομή προς τη γνώση με κύριο γνώμονα το ρητό:

SNI - Motto Greek
SNI - Motto English

Φροντίδα Μελών

Διοργάνωση Επιστημονικών Συναντήσεων, Συνεδρίων και Εκπαιδευτικών Ημερίδων. Υποστήριξη μελών για την επαγγελματική τους επιτυχία μέσω προαγωγή της ιατρικής γνώσης, των δυνατοτήτων δικτύωσης και των συμβουλών από παλαιότερα μέλη.

Προώθηση Συνεργασίας

Ενίσχυση της αποτελεσματικής επικοινωνίας, του σεβασμού και της αλληλεγγύης μεταξύ των ιατρών. Ενίσχυση των σχέσεων με αναγνωρισμένους ιατρούς κι επιστήμονες που μοιράζονται τη δέσμευση για υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη.

Φροντίδα Ασθενών

Στόχος μας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης. Διατήρηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης στη σχέση ασθενούς-ιατρού μέσω εθελοντισμού και φιλανθρωπικού έργου.

Κοινωνική Εργασία

Συνεισφορά στην κοινότητα μέσω εθελοντισμού, φιλανθρωπίας και εκπαιδευτικών εργαστηρίων. Συνεργασία με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να προσεγγίσουμε μια ευρύτερη κοινότητα και να προσφέρουμε προγράμματα υπηρεσιών υγείας.

Προαγωγή της Επιστήμης

Διεύρυνση των οριζόντων της ιατρικής γνώσης και της προαγωγής της ιατρικής επιστήμης μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας. Βοηθάμε τα μέλη μας να συμβαδίσουν με την έκρηξη των γνώσεων στον τομέα της ιατρικής.

Δημοσιεύσεις

Συμβολή στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης μέσω δέσμευσης στην έρευνα και την κατάρτιση των νέων ιατρών. Δημοσίευση επιστημονικών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά: NEJM, Circulation, Stroke, Emerging Infectious Diseases, Journal of the American College of Surgeons και άλλα.